Geef een zoekterm op waarop u wil zoeken:

HOME

a

Champions League graszoden in uw tuin!

Wie wil er geen Champions League gras in de tuin? In bijna alle Champions League stadions is het gebruik van graszoden van Hendriks Graszoden routine. De groundsmen zweren bij graszoden van Hendriks Graszoden. Ook in het Nederlandse voetbal zijn graszoden van Hendriks niet meer weg te denken.

 

Op deze website kunt ù nu ook via onze leveranciers, graszoden van Hendriks Graszoden bestellen!

 

Tevens kunt u op deze website informatie vinden over de aanleg van een grasmat met Hendriks graszoden, het onderhoud van graszoden , en de verschillende grasziekten die voorkomen bij graszoden.

  

Speelgras

Speelgras,
Kan tegen een stootje!

Het ideale speelgazon of zonneweide is een grasvlakte met speelgras dat frisgroen oogt, probleemloos een flinke belasting kan verdragen en uitnodigt tot het ontplooien van de meest uiteenlopende recreatieve activiteiten. Het speelgras is ideaal voor kinderen en huisdieren.  

 

Stadiongras

Stadiongras,
Champions League gras in úw tuin!

Hendriks Graszoden verzorgt in het merendeel van de Champions League stadions de grasmatten. Zo levert Hendriks Graszoden o.a. aan topclubs zoals Real Madrid, Locomotiv Moskou en AC Milaan en was het ook hofleverancier van het WK voetbal 2006 in Duitsland. Ook in veel nederlandse stadions ligt gras van Hendriks Graszoden zoals o.a. bij Ajax, Feyenoord, AZ en PSV.


 Trefwoorden: sitemapgraszoden , siergras , speelgras , recreatiegras bestellen , gras bestellen , graszoden bestellen , graszoden kopen, gras, gras kopen, gras bestellen, gras leverancier, gras aanleggen, gazon aanleggen




nieuws