Hendriks

In Memoriam


Heythuysen, 03-07-2017

“Eenvoud siert de mens”

Bedroefd stellen wij U hierbij in kennis van het overlijden van de heer Thijs Hendriks op 3 juli 2017. Na een kortstondig ziekbed is hij op de veel te jonge leeftijd van 60  jaar  ingeslapen.

Thijs was een van de vier broers, die gezamenlijk het graszodenbedrijf Hendriks Graszoden runnen. Wil Hendriks is ons reeds in 2012 ontvallen.

Thijs, de stille kracht binnen ons bedrijf, weinig woorden, niet op de voorgrond, maar een grote speler op het technische vlak. Nadenken hoe alles beter kon, uitzoeken, ontwikkelen, uitproberen en uiteindelijk met iets nieuws komen waardoor Hendriks Graszoden een grote voorsprong kreeg op de markt, maar ook voor de werknemers de dingen zo maken/veranderen dat ze makkelijk en efficiënt kunnen werken.  De jongens aansturen en ondersteunen met reparaties.

Thijs had een analytisch denk vermogen en 2 rechter handen en was thuis in het gras. Een unieke combinatie om veel innovaties tot stand te brengen. Zijn  werkplaats was de kraamkamer van vele innovaties. Machines als de RoboMax en het unieke Big Rolls systeem hebben een vaste plaats op de markt ingenomen waar de branche wereldwijd haar profijt van heeft.

Thijs was sociaal, hield van eenvoud, had zijn eigen mening, toegewijd aan het bedrijf, trots op het bedrijf,  en zeer zeker ook op zijn Doortje en de  familie.

Wij zullen Thijs als een gerespecteerd, sterk persoon missen, zijn aanwezigheid, kennis en ervaring en denken met grote waardering terug aan zijn inzet en betrokkenheid bij het bedrijf.

Thijs nam een belangrijke plaats in de familie en zal een grote leegte achter laten.

Memoriam van de familie Hendriks

Memoriam van de familie VerhaegDirectie Hendriks Graszoden BV
thijs-en-machine-panorama-2012-001-kopie

Ook topclubs kiezen voor de Hendriks kwaliteit