Hendriks

gerdien

Nieuwsflits

Beste Relatie,
Na een periode van meer dan 30 jaar legt Gerdien Vloet per 1 Juni 2022 haar commerciële taken neer bij de Hendriks Graszoden Groep. Om haar kennis en ervaring voor ons bedrijf te behouden is zij inmiddels toegetreden tot het bestuur van de Hendriks Graszoden groep. Haar commerciële taken worden per die datum overgenomen door Jon Hesen (sales@hendriks-graszoden.nl).

Haar carrière begon bij ons met de overname van Gramefo te Wanroij op 1 November 1991. Ze nam aldaar al snel de taak als bedrijfsleider op zich. In nauwe samenwerking met John Hendriks werd midden jaren negentig, naast de klein zakelijke markt, ook de stadionmarkt verder tot ontwikkeling gebracht. Nieuwe technieken werden bedacht voor de teelt, oogst en logistiek. Maar meer dan dat werden ook voor het field en stadionmanagement nieuwe strategieën ontwikkeld. Een uniek concept dat tot op de dag van vandaag gebruikt wordt. De unieke talenten van John en Gerdien, met name de kennis en kunde op het gebied van teelt, onderhoud en verkoop bleven niet onopgemerkt in de markt. Hoogtepunten waren bijvoorbeeld de projecten van Euro Disney, Oezbekistan, Irak en het WK 2006 in Duitsland.
Aftersales en de voortdurende zoektocht naar verbeteringen hebben van Hendriks Graszoden meer dan alleen een marktleider gemaakt. “Gras telen, dat doe je met je ogen” is haar lijfspreuk en dat kunnen we alleen maar beamen.

Zij trad niet altijd in de spotlights maar Gerdien was en is een belangrijk persoon binnen onze organisatie. Haar werk en resultaten spreken immers voor zichzelf. Loyaliteit, kennis en kunde waren, zijn en blijven uniek en als blijk van waardering en erkenning hebben we dit vereeuwigd en in brons gegoten.
Gerdien, bedankt!

Erik Hendriks

Ook topclubs kiezen voor de Hendriks kwaliteit