project engeneering

Sport, het spel om te winnen, is zo oud als de mensheid.
In de loop der tijden heeft deze competitiedrang zich ontwikkeld tot verschillende soorten van sport.

Hendriks Sport Development & Project Engineering is erin gespecialiseerd om een breed scala van producten en diensten te leveren om zo deze natuurlijke competitiedrang om te zetten in moderne sportaccommodaties.

De eisen van de nationale- en internationale sportorganisaties zijn toegenomen. Dit gewijzigde recreatieve gedrag en de nieuwe diversiteit van de bestaande sporten maakt het noodzakelijk om door middel van nieuwbouw of renovatie van reeds bestaande sportcomplexen tegemoet te komen aan deze ontwikkeling.

Architecten, bouwbedrijven en ingenieursbureaus van wereldformaat kunnen oplossingen aandragen om uw sportwensen te realiseren. Of het nu gaat om een stadion, trainingsaccommodatie, hotel of een ijshal, overal bieden wij een oplossing voor.

voetbal-project-engeneeringDoor de jaren heen hebben de grondleggers van het spel beseft dat deze competitiedrang het best tot zijn recht komt, op professioneel aangelegde sportterreinen, voorzien van natuurgras.
Zelfs deze pioniers in de sport, kwamen toen al tot de conclusie, dat er niets boven natuurgras gaat. Het natuurlijk beschermende effect, eenvoudige onderhoud en het natuurlijk karakter nodigen uit om hierop deze competitiedrang te uiten. De emotie van winnen en verliezen op een fris groene grasmat is ongeëvenaard.


Blessureangst, hoge temperaturen en negatieve milieuaspecten spelen geen rol meer voor de sporters om met een onbevangen gevoel tot topprestaties te komen.

Een sterke en betrouwbare partner is belangrijker dan ooit. Hendriks Sport Development & Project Engineering. Het beste is nu zelfs beter.

 

Design en concept

Hendriks Sport Development en Project Engineering maakt in samenwerking met architecten, bouwbedrijven en ingenieursbureaus van wereldformaat architectonische, constructie en materiaal concepten.
Een greep uit onze concepten is o.a. het ontwerp voor een nieuw Landmark voor de Stad Duhok. Het stadiondak symboliseert de architectonische vorm van de “Sun of Kurdistan”

stadion-project-engeneerinProject Periode: .........sinds Feb  2013
Capaciteit: ..................25.000
Dak oppervlak: ...........20.000 sqm
Constructie kosten: ....€ 20 miljoen
Klant: ..........................City of Duhok
Architect: ....................vision4venue

Het team van vision4venue is verantwoordelijk voor het ontwerp en de constructie van het dak in samenwerking met Hendriks Sport Development. In een later stadium is het de bedoeling, dat Vision4venue met haar partner verantwoordelijk zijn voor de turnkey uitvoering van dit project.


stadion-project-engeneeringOntwerp trainingscentrum modulair systeem Rostov
WK Rusland 2018.

Project Periode: ........................sinds November 2013
Capaciteit Modulair systeem: ... 4.000- 40.000 
Constructie kosten: ...................€ 10 Miljoen
Klant: ........................................City of Rostov
Architect: ...................................Vision4venue

Bijzonderheid van dit concept is dat het lokaal geproduceerd kan worden en daardoor relatief goedkoopt is.
Ook bij dit project is het team van vision4venue verantwoordelijk voor het ontwerp en de constructie van het dak in samenwerking met Hendriks Sport Development. In een later stadium is het de bedoeling, dat Vision4venue met haar partner verantwoordelijk zijn voor de turnkey uitvoering van dit project.
sport-development-2

Partners & netwerk

Dichtbij onze klanten, denken als onze klanten.
Een heldere blik op het probleem.
Creatief in de oplossing.
Daadkrachtig in de uitvoering.
Resultaat telt. 

Ons wijdvertakte netwerk in de markt biedt de mogelijkheid de belangen van verschillende partijen aan elkaar te koppelen.

Vraagstukken waar Sport Development & Project Engineering oplossingen voor ontwikkelt in samenwerking met ons wijdvertakt netwerk. We hebben een heldere visie op ontwikkelingen in de samenleving en werken samen met onze klanten aan de realiteit van vandaag. Door kennis te bundelen, bedrijven en mensen te verbinden, complexe problemen terug te brengen tot de essentie en dagelijks resultaat te leveren.

Sport Development & Project Engineering zet de in adviezen voorgestelde oplossingen om in aantoonbaar resultaat.

Van conceptontwikkeling tot en met het beheer en onderhoud na realisatie.Ook topclubs kiezen voor de Hendriks kwaliteit