Binnen 24 uur een nieuw bespeelbaar veld

Nieuwe herbezodingstechnieken, de ontwikkeling van de daarvoor benodigde machines, arbeidsverlichting en kosten besparende automatisering hebben geleid tot een duidelijke kwaliteitsverbetering wat resulteert in een binnen 24 uur bespeelbaar nieuw veld.

banner-24-uur-leggen
 

Voorbereiding veld

Hendriks Sport Development gebruikt een speciale freesmachine om de oude grasmat te verwijderen. Het voordeel hiervan is dat het veld snel, efficiënt en kosteneffectief in gereedheid wordt gebracht voor de nieuwe grasmat.

In het kader van een turnkey-project, bieden we de mogelijkheid tot samenwerking met Uw bestaande zakenrelaties.

Om de kwaliteit van de graszoden te bewaren, is het essentieel dat de sportzoden zo kort mogelijk in opgerolde toestand blijven. We kunnen dit realiseren dankzij onze methode van ‘just in time’ oogsten en aanleggen.

Door de sportzoden zodanig te verpakken, voorkomen we dat de bodem van de zode in aanraking komt met het gras. Dit resulteert in een schoon en frisgroenogend voetbalveld, direct na de aanleg.

 

banner-24-uur-leggen-2 

Aanleggen van graszoden

Door onze speciaal ontwikkelde machines voor het aanleggen van zoden en onze ruime ervaring, kunnen we de graszoden razendsnel, precies en naadloos leggen.


legmachine-beste-is-beter-gewordenMaten van de graszoden:
Vaste breedte .............1,20 / 2,40 m
Lengte van ..................12 tot 20 m
Dikte van .....................20 tot 40 mm

De lengtematen kunnen aan Uw wensen worden aangepast. Een ervaren team zorgt voor een snelle en nauwkeurige aanleg van de grasmat.

Klaar voor de aftrap!

Ook topclubs kiezen voor de Hendriks kwaliteit